Fashion Before I Started Blogging/ Mote Før Jeg Ble En Blogger

Sorry that my blog post is a day late, but I went down to the New Forest yesterday and when I came home I was so exhausted so I slept till this morning. So I hope you forgive me for skipping my Sunday post and instead post today and tomorrow.

I've always been into clothes and always liked being well dressed. But I never dared to take as many chances as I have done since started to blog. When I lived in Norway it was always more difficult to find nice fitting clothes too so that added to the difficult challenge it was to look nice. I thought I would share some of my pre-blogging looks with you today.

Unnskyld at blogg posten er forsinket. Jeg dro ned til New Forest i går og når jeg kom hjem var jeg helt utslitt så jeg sov til i morges. Jeg håper du tilgir meg at jeg hoppet over å poste i går og poster i dag og i morra i stedet. 

Jeg har alltid likt klær og alltid likt og kle  meg fint. Men jeg turte aldri og ta så mange sjanser som jeg har gjort etter at jeg begynte og blogge. Da jeg bodde i Norge var det også alltid vanskeligere og finne klær som var i min størrelse og satt fint så det gjorde det jo vanskeligere og kle seg fint. Jeg tenkte derfor at jeg ville dele noen antrekk jeg brukte før jeg ble en blogger.


Me on holiday in Egypt.. didn't even dare to take my clothes off on the beach. I did by the pool cause it was more secluded. Her er jeg på ferie i Egypt. Jeg turte ikke ta av meg klærne på stranda. Jeg kledde av meg ved bassenget siden det var mer privat.  

A really horrible outfit on a visit to Paris.
Et forferdelig antrekk på ferie til Paris.  

Trying to hide
Gjemmer meg










As you can see I was more muted in my choice of colours. I have always liked dressing elegant and have always tried to find clothes that fits me. Living in Norway that wasn't always so easy so I'm glad there is more of a choice now. Looking back on these photos and seeing the difference in me is so much fun. I can also see that I started changing my way of dressing after I started reading plus size blogs that inspired me to be more daring.

Som du kan se var jeg mer forsiktig i mitt valg av farger før. Jeg har alltid likt og kle meg elegant og finne klær som passer meg. Da jeg bodde i Norge var det ikke alltid like lett så jeg er glad det er mer å velge i her. Når jeg ser tilbake på disse bildene og ser forandringen jeg har vært gjennom syns jeg er veldig morsomt. Jeg kan også se at jeg forandret meg da jeg begynte og lese pluss størrelse blogger som inspirerte meg til å være mer modig. 









I think that finding this plus size community has been such a eye opener for me and it has really made me have fun with clothes and find out what fits me and what I like wearing instead of wearing what magazines told me as a plus size girl to wear.

Have discovering plus size bloggers changed your way of dressing?

Jeg tror at da jeg fant ut om pluss størrelse var det en så stor vekker for meg at det har virkelig gjort meg mer modig til og leke meg mer med klær og finne ut hva som passer meg og hva jeg liker i stedet for og lytte til magasiner som sier hva store jenter burde ha på seg.

Har du forandret måten du kler deg siden du fant pluss størrelse blogger?


Xxx 

2 comments

  1. It has changed the way I dress. F what others think I'm going to wear what I want because I can! :)

    ReplyDelete