Berry Winter Temptations/ Bærfargede Vinter Fristelser

The headline make it sounds like a post about food is coming, so I hope I haven't made you too hungry cause I'm talking about my latest outfit.

Overskriften høres ut som denne posten blir og handle om mat, så jeg håper ikke jeg har gjort dere altfor sultne fordi jeg snakker om mitt nyeste antrekk.

This dress/tunic is one I swapped with Leah last time I went down and saw her. I love this dress. I'm not that sure about florals, but this pattern is so pretty. And the colours are very nice for the winter. Muted, but yet vibrant. I think these colours work so well with my pale skin as well. To give the dress a bit more shape I wore it with a wide belt. 

Denne kjolen/tunikaen er en som jeg byttet til meg sist gang jeg besøkte Lean. Jeg elsker denne kjolen. Jeg er vanligvis ikke så sikker på blomstrete mønster, men dette mønstret er så fint. Fargene er veldig fine for vinteren. Nedtonet men samtidig veldig livlige. Jeg syns også at disse fargene kler den bleke huden min. For og gi kjolen litt bedre passform tok jeg på meg et bredt belte. 


 

I wore this long cardigan with it outside as I needed a bit of shelter from the winter. It's a lovely berry colour that picks up colours from the dress. The design of it is quite unusual. It's knitted in a popcorn yarn and I bought it a few years ago at TK Maxx.

Jeg tok på meg denne lange jakka for og skjerme meg fra den litt kalden luften ute i den Engelske vinteren. Det er en vakker bærfarge som også tar opp farger fra kjolen. Designet er ganske uvanlig også. Det er strikket i en såkalt popcorn garn og jeg kjøpte den på TK Maxx for noen år siden. 

Lovely shoes from Evans Fine sko fra Evans

I wore my trusted leggings from Sainsburys and I also wore these lovely shoes from Evans. I rarely buy much at Evans as I think lot of their stuff is very frumpy, but for shoes and boots they are great. I buy lots of shoes at Evans and I think they have some really great finds.

Jeg hadde på meg tightsene fra Sainsburys som jeg alltid faller tilbake på og jeg har på meg disse fine skoa fra Evans. Jeg kjøper ikke mye fra Evans siden jeg syns mye av det de har er kjerringaktig, men de har godt utvalg av sko og støvletter og jeg har funnet mange funn der. My glasses and lipstick are berry coloured too so they complete the style.

Brillene og leppestiften min er bærfarger også så de fullfører stilen og gjør den komplett. 

Do you like berry colours?

Liker du bærfarger?


Xxx

8 comments

 1. I really like this dress, the colours look great on you! I also think the belt looks really good with it. You look great! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Hanna. I always like to wear different colours. I agree about the belt too, I'm glad I found it! xx

   Delete
 2. Super cute pattern and my do I love the colour of that cardigan!

  C xx
  http://curvygirlthin.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for your kind words, Charli. The cardigan is one of my faourites x

   Delete
 3. OMG! I love those shoes! Me want them!

  ReplyDelete
  Replies
  1. They will be with you soon Marina (as long as the postman doesn't steal them!!!) xx

   Delete