The Continuing...... / Fortsettelsen....


A new year, new chances, a brand new year of unused holiday at work and the days are getting lighter and lighter. What a great feeling.

I'm going to continue my blog the same way as I finished last year. Fill it with lots of colourful outfits that shows off my style. I'm continuing to be myself and I will try and become better at reading more blogs and also answer on comments and comment on other people's blogs.

However there is one thing that is new on my blog from today and that is that I'm going to start blogging in my first language, Norwegian. I've never done that before, so it will be a good way of regaining practice in writing Norwegian as most of my writing (and talking) these days are in English. Most Norwegians speak and write amazing English, but by writing Norwegian I hope that I can reach out to more people back in my lovely home country. I'm very proud to be Norwegian and why not show that off on my blog too?

I hope that I will get a lot of new followers and readers in the new year as I hope to get more time to improve my blog more.

Happy New Year Everyone!!!


Et nytt år, nye muligheter, et helt nytt jobbår med ubrukt ferie og dager som blir lysere og lysere. Det er en herlig følelse.

Jeg skal fortsette og blogge på samme måte som jeg avsluttet det gamle året. Fylle det med fargerike antrekk som viser min stil. Jeg kommer til og fortsette og være meg selv og prøve og bli flinkere til å lese flere blogger. Skal også svare på kommentarer og prøve og bli flinkere til og kommentere på andre sine blogger.

Fra i dag kan du se noe som er veldig annerledes med bloggen min, jeg skriver på norsk også. Norsk er mitt morsmål og jeg har aldri skrevet en blogg på norsk før så jeg tenkte at det ville være en god måte og vedlikeholde norsken min siden jeg kommuniserer mest på engelsk både skriftig og muntlig siden jeg flyttet til England. De aller fleste i Norge snakker og skriver engelsk helt fantastisk, men ved og skrive norsk jeg håper at jeg kan nå ut til flere i mitt hjemland. Jeg er veldig stolt over og være norsk så hvorfor ikke vise det på bloggen også?

Jeg håper at jeg vil få noen flere lesere og følgere i året som kommer ettersom jeg håper jeg får mer tid til og forbedre bloggen min mer.

Godt Nytt År alle sammen.Xxx 

2 comments

 1. I love the Norwegian language. I stole my name from it. :)

  I don't know very much of it, just a few words. However, I love to listen to people speaking Norwegian.

  I'm also a HUGE a-ha fan. :)

  Takk, jeg elsker bloggen din!

  ReplyDelete
 2. Aww takk for de snille ordene. You should continue to try and learn it. It's a difficult language, but we appreciate everyone for trying. :) A-ha are good although they are not active anymore. :) I love your name here, Snoskred. :) xx

  ReplyDelete